YRITYS!

Pieni Kakkukoristepuoti (Y-tunnus 2737606-7) on Pohjois-Karjalassa, Nurmeksessa tammikuussa 2016 perustettu yhden hengen sivutoiminen yritys, jonka toimitilana on kotikeittiö Nurmeksen Lehtovaaralla.Yrityksen perustajana ja koristeiden tekijänä toimii kolmen lapsen kotiäiti Niina Liimatainen

Pieni Kakkukoristepuoti palvelee asiakkaita postin välityksellä ympäri Suomen. Uniikit kakkukoristeet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti käsityönä,. Materiaalina käytetään marsipaania, sokerimassaa, elintarvikevärejä, elintarvikeliimaa sekä tarvittaessa tukirakenteita, jonka vuoksi koristeet eivät sovellu syötäväksi. Oikein säilytettynä koristeen voi säilyttää muistona menneestä juhlasta.

Valmistamme tilauksesta Nurmeksen lähiseudulle myös makeat ja suolaiset leivonnaiset arkeen ja juhlaan! (mm. täytekakut, voileipäkakut, kahvikakut, karjalanpiirakat, pikkuleivät yms...)

Epäsäännöllisten työaikojen vuoksi Pieni Kakkukoristepuoti ottaa tilaukset ja kyselyt vastaan vain sähköpostin välityksellä. Lisätietoja koristeiden ja leivonnaisten tilaamisesta löytyy toimitusehdoista. 

 

 

Yhteystiedot

Pieni Kakkukoristepuoti
Kiieksenkatu 2
75500
Nurmes

HUOM! (Epäsäännöllisten työaikojen vuoksi yhteydenotot vain sähköpostin välityksellä)

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode